Program za ugostiteljstvo - Octopos

Pogledajte naš novi sajt namenjen isključivo sistemu Octopos na adresi https://www.octopos.rs


Octopos
je rešenje za upravljanje poslovanjem noćnih klubova, kafića i restorana.

Ovaj proizvod omogućava uvođenje sistema u Vaš objekat za samo 48h. Osnovna prednost ovog rešenja jeste brzina u radu konobara, korišćenje mobilnih uređaja (Android i PDA) za naručivanje, touch screen tehnologija i kompletan uvid u poslovanje Vašeg objekta. Veliki broj opcija prilagođeno je za poslovanje restorana, kafića i noćnih klubova.

Godine iskustva i veliki broj klijenata garantuje pouzdanost i kvalitet ovog rešenja. Neki od korisnika Octopos sistema:


Kompletno rešenje se sastoji od brojnih modula koji zajedno čine paket koji upravlja poslovanjem Vašeg objekta. Veoma lako može se izvršiti podešavanje rada sistema Vašim potrebama. Sistem nudi uvid u poslovanje preko mobilnih telefna u svakom trenutku. Omogućava rad sa neograničenim brojem prodajnih mesta i telefona za naručivanje.

Pored softverskog paketa u prilici smo da Vam ponudimo najsavremeniju opremu. Elo touch screen all in one računari i touch monitori su deo naše ponude. Elo nudi veliki izbor modela različitih dimenzija. Svi modeli su jako kompaktni i mogu se montirati na zid što značajno štedi prostor u lokalu. Epson termalni štampači, veoma brzi i funkcionalni rade besprekorno i veoma pouzdano. Kupcima nudimo izbor između Galeb i HCP fiskalnih kasa.


Pozovite odmah i zakažite prezentaciju +381 64 6338961. Nudimo sistem "ključ u ruke" za samo 48h.

Mobilna kasa

 
Windows
Mobile
  Android

Kasa

Administracija


Kontakt

Fusion ITS d.o.o.

Sedište:
Vojvode Stepe 101/8
11000 Beograd, Srbija

Razvojni centar:
Kosovska 49, lokal u dvorištu
11000 Beograd, Srbija

+381 [11] 4054754
office@fusion.rs

PIB: 105837507
MBR: 20473169