O Techmedia Services kompaniji


  Menadžmenti kompanija Fusion i Telecall odlučili su da udruže svoje višegodišnje iskustvo u oblastima razvoja i integracija informacionih sistema, distribucije i naplate elektronske dopune pre-paid kartica mobilne telefonije, razvoja loyalty kluba i people counter servisa i da osnuju zajedničku firmu Techmedia Services.

Imamo želju da na našem tržištu implementiramo napredne informacione tehnologije u maloprodaji. Naš poslovni model je baziran na servisnom modelu. Trudimo se da kroz sve projekte firme Techmedia kupcima olakšamo uvođenje informacionih tehnologija i to tako što ćemo host-ovati servise i podatke koji će uvek biti dostupni našim partnerima u poslu.

Ovakav pristup značajno pojednostavljuje uvođenje ovih funkcionalnosti i preko noći počinje da se isplaćuje našim partnerima

Naša vizija je da budemo partneri u poslu i zato ne postoje nikakvi inicijalni troškovi za uvođenje većine naših servisa.

Naša misija je da obezbedimo napredna IT rešenja koja će svim vlasnicima maloprodajnih objekata u Srbiji poboljšati i povećati obim poslovanja.

Techmedia ove servise obezbeđuje kroz višegodišnje ugovore na bazi usluga implementacije i održavanja koje naplaćujemo na mesečnom nivou.

Želimo da iskoristimo naše višegodišnje iskustvo i tehnologiju sa kojom radimo da bi pomogli našim partnerima da pridobiju i zadrže kupce.

Kontakt

Fusion ITS d.o.o.

Sedište:
Vojvode Stepe 101/8
11000 Beograd, Srbija

Razvojni centar:
Kosovska 49, lokal u dvorištu
11000 Beograd, Srbija

+381 [11] 4054754
office@fusion.rs

PIB: 105837507
MBR: 20473169