Profil firme

Fusion je firma osnovana 2008 godine i bavi se razvojem softverskih rešenja. Od svog osnivanja, uspeli smo da steknemo poverenje brojnih klijenata i da ostvarimo uspešno projekte u:

  • Upravi Carina Republike Srbije
  • Telekom Srbija A.D.
  • Dunav Osiguranju
  • Hemofarmu
  • Tarkettu

Partnerstvo sa Microsoft-om

Mi se bavimo pre svega razvojem na Microsoft platformi i od samog osnivanja smo Microsoft partneri. Trenutno imamo status Silver Software Development i Silver Web Software Development Microsoft Partnera.

Od 2008. godine radimo zajedno sa Microsoft Services na razvoju rešenja i sa Microsoft Services imamo izuzetno uspešnu saradnju. Sa Microsoft Services smo najviše radili na portalima baziranim na SharePoint portalu, implementaciji rešenja koja podrazumevaju prilagodavanje portala poslovnim procesima klijenta ali i na core business rešenjima klijenata

Fusion Content Management System

Nakon razvoja Content Management System-a na ASP.NET platformi za potrebe Tarkett-a i uspešne implementacije zapoceli smo realizaciju vlastitog CMS-a kako za naše licne potrebe, tako i za naše klijente.

Ovo je rezultovalo sa implementacijom ovog CMS-a na 5 site-ova tako da smo sada u mogucnosti da jako brzo implementiramo CMS na zahtev klijenata.

Rad na kvalifikovanom elektronskom potpisu

U okviru projekta elektronskog podnošenja deklaracija implementirali smo servis koji koristi digitalni kvalifikovani sertifikat kako za potvrdu verodostojnosti potpisa tako i za prijavljivanje korisnika na sistem.

Pored verifikacije potpisa na prosledenom dokumentu implementirali smo i potpisivanje generisane ocarinjene carinske deklaracije i time zaokružili ovaj proces.

Sada smo u mogucnosti da svim našim klijentima ponudimo naše iskustvo u razvoju projekata koji se baziraju na digitalnim potpisima u Srbiji.

Razvoj na mobilnim platformama

Iako smo primarno fokusirani ka razvoju na Microsoft .net platformi, imamo uspešno implementirane aplikacije i na Android i na Windows CE platformi. Mi koristimo naše iskustvo sistem integratora da implementiramo nova, fleksibilna i jeftina rešenja, laka za upotrebu, za krajnje korisnike kako bi se povezali sa centralnom poslovnom logikom na serveru i povećali upotrebljivost aplikacija na:

  • platnim terminalima
  • barkod skenerima
  • android telefonima i tabletima

Implementacija IBM tehnologija u našim rešenjima

Na projektima u Upravi Carina Republike Srbije počeli smo implementaciju rešenja baziranih na EGL programskom jeziku i na DB2 bazi podataka.

Kontakt

Fusion ITS d.o.o.

Sedište:
Vojvode Stepe 101/8
11000 Beograd, Srbija

Razvojni centar:
Kosovska 49, lokal u dvorištu
11000 Beograd, Srbija

+381 [11] 4054754
office@fusion.rs

PIB: 105837507
MBR: 20473169

Partneri